Teh vaczin stoopid… id burnz! id burnzzzz!

Desirée Röver. Selfproclaimed medisch research journalist. Gaat los op de griepvaccinatie en legt massamoord, samenzwering, onderdrukking en het nut van colloïdaal zilver bloot voor het oog des vaderland (nou ja, met name de moeders dan). Oók krijgt ieder kind dat gevaccineerd wordt een mini herseninfarct (aanschouw het zelf in het filmpje hieronder, vanaf 7:48)! En dat kan je zien aan hoe scheel ze kijken. ECHT WAAR! Ik verzin het niet. Ik vraag me af of ik in leven had moeten zijn eigenlijk; het herseninfarct dat de scheefstand van mijn ogen heeft moeten verzoorzaken moet immens zijn geweest. Anyway: Andrew Moulden is de bedenker van dit al. Hij claimt zelfs:

[…] that ALL vaccinations cause immediate and delayed, acute and chronic, permanent and transient, disease and disorders that cut across all organ systems.

Hier wordt meneer Moulden trouwens vakkundig aan reepjes gesneden. Natuurlijk is mw. Röver er op uit om u te beschermen tegen de grote boze griepprik, zoals zovelen uit de onlangs losgetrokken blikken anti-vaccinatieguru’s. Zo opent de Tubantia van 18/7 een artikel over de mexicaanse griep met een moeder die vertrouwt op homeopathie i.p.v. vaccins en Hester Visser die ons uitlegt dat vaccins risicovol zijn. Ohw ja, als je kind geen herseninfarct krijgt van een vaccinatie is er altijd nog autisme, ADHD, of meer ‘braindead’.

Schiet mij maar lek; teh stoopid burnz too mutsj! Voor de echte die-hard: probeer 9 minuten onafgebroken te kijken zonder een stevige ‘facepalm‘:

Mij is het niet gelukt…

Kleine update:
Hester Visser is er maar druk mee. Maar misschien is slaan op holle vaten wel een nieuwe therapie, wie zal het zeggen? Het NOS journaal krijgt haar aan de lijn. Roel Coetinho ook. Coetinho moet een beetje nadenken over z’n mediaperformance, maar draait de nkvp uiteindelijk toch even goed door de gehaktmachine. Klik op de link hieronder om een MP3 bestand te downloaden (lengte 8 min), of klik hier om naar de website van de NOS te gaan en het online te beluisteren.

http://download.omroep.nl/portal/radiomanager/archive/radio1/24-06-09/vaccinatie_griep_helpt_mogelijk_niet-hester_visser_nvkp_over_vaccinatie_mexicaanse_griep.mp3

Advertenties
Getagged , , , , ,

5 thoughts on “Teh vaczin stoopid… id burnz! id burnzzzz!

 1. Annemiek schreef:

  Pffff, 3 minuten van dat gewauwel was genoeg voor mij hoor. Weapons of mass destruction? Jee, Bush zat helemaal in de verkeerde richting te kijken! :)

 2. Annemiek schreef:

  O ja, en sinds 1936 houdt ze zich ermee bezig? Ze lijkt dan nog erg jong voor haar leeftijd.
  Kon je deze mensen maar eens 100 jaar terug in de tijd zetten en laten zien hoe de gezondheidszorg er zonder vaccins uit zag.

  • Bram Hengeveld schreef:

   Les 1 in anti-vaccinatie ontmoetingen: blijf kalm en ga op de grond liggen, wacht op hulp. Indien die niet arriveert: sterkte.
   Nee hoor, geintje. Kalm blijven is wel het laatste wat je moet doen.

   Als het teveel wordt, is sublimatie via een cynische blogpost overigens een probaat middel om verdere scheefstand van de ogen te voorkomen.

 3. […] zowel oraal als verneveld toe te dienen, mocht het allemaal toch wat grieperig worden. Want mevr Röver weet het als geen ander, als ‘medisch research […]

 4. […] als colloïdaal zilver, opdoemen tussen de voorgestelde behandelingen. Even prikje IV en klaar. Wat zou Röver daarvan denken? […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: