Psst. Student. 275 euro verdienen? Maak kans op GRATIS toegangskaarten voor het Zorg 2.0 Event

Briljant! Gisteren had ik een kleine e-mailwisseling met Lucien Engelen, blogger bij het kersverse AcuteZorg.nl. Naar aanleiding van enkele posts over het UMC St. Radboud werd Ars GeriatriCare gevonden en zodoende kreeg ik een e-mailtje. Of ik even de nieuwe site AcuteZorg.nl en het Zorg 2.0 Event op 24 maart a.s. wil promoten. Helaas moest ik terugmailen dat de kosten van het event (275 euro), toch wel even iets te riant waren voor deze student om er gewag van te maken. Dat is wel jammer natuurlijk, want het belooft een interessant congres te worden.

MAAR NU HET MOOIE:

Ze geven nu dus 25 kaarten gratis (!) weg aan studenten  die zich inschrijven op acutezorg.nl en een relevante reactie achterlaten op een van de berichten daarop. (waar een klein beetje klagen al niet goed voor is) Doe je best, want de beste reacties krijgen een toegangskaart. (a 275 euro) Mijn inschrijving is de deur al uit, nog even wachten op bevestiging. Klik hier om het bericht op hun website te lezen. En bekijk dan ook zeker even de ‘bibliotheek’. Lovenswaardig om te zien dat er op zo’n manier aandacht wordt besteed aan wetenschappelijke publicaties.

Update: ook het bekendmaken van de website acutezorg.nl kan kaarten opleveren: ‘bewijzen’ (foto’s, brieven, weblinks etc) kan je mailen naar: studenten@acutezorg.nl

Op de website van Acute Zorgregio Oost valt het volgende te lezen over het Zorg 2.0 congres:

Op 24 maart aanstaande organiseert de Acute Zorgregio Oost / UMC St Radboud een eerste Zorg 2.0-congres dóór en vóór zorgprofessionals. Het begin van een lange reis om meer sámen met de patiënt de regie te gaan voeren. Dit event staat dan ook in het teken van het creëren van bewustwording.

Wij nodigden daartoe bijvoorbeeld een jonge internet-entrepeneur met kanker uit om op ons event zijn ervaringen met ons te delen. Ik ontmoette hem via Twitter. Hij doet al vanaf de diagnose uitvoerig verslag op internet (www.maartensjourney.com).
Daarnaast geven we vanuit diverse perspectieven een beeld van de grote diversiteit aan mogelijkheden via internet. Zo vertellen Jan Kremer en Bas Bloem over hun ervaringen met de digitale IVF-poli, ParkinsonNet en MijnZorgNet. Ook spreekt een Hongaarse student geneeskunde. Hij zette twee van de meest succesvolle (Engelstalige) communities voor professionals in de gezondheidszorg op en wint prijs na prijs. Daarnaast geeft een van de grootste experts op het gebied van online marketing een doorkijk op wat de invloed van internet in andere “markten” is geweest.
In de middag geven we concrete, compacte workshops om onze collega’s niet alleen te laten zien, maar ook zélf te laten ervaren wat het begrip nieuwe media inhoudt, hoe de patiënt het middel gebruikt en vooral ook hoe de zorgprofessional het zelf zou kunnen gebruiken.

Had ik al vermeld dat het 275 euro kost en je als student gratis mag langskomen, als je een mooie reactie schrijft?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: