Leven met Medicijnen en Hulpmiddelen. Gratis congres!


ZonMw en Stichting Fonds PGO organiseren het in de titel genoemde (openings)congres in de Week van de Chronisch Zieken 2008 (7 – 13 november). Voor snelle opgevers is het zelfs gratis. Niet dat de prijs van 15 euro de gemiddelde Nederlander de das om zal doen, maar toch.

In het magazine ‘Chronisch Ziek’ van dit jaar is het programma van de week te vinden, evenals een aantal artikelen op het gebied van ‘Medicijnen en Hulpmiddelen’, dat naast de titel van het congres ook het thema van de hele week is.
Klik hier voor de online versie van het magazine. Een PDF versie is ook verkrijgbaar, maar vreemdgenoeg via een particuliere pagina die bij internet provider Planet Internet gehost is. Ik kan me niet voorstellen dat met al de reclame die naar voren komt in het magazine vijf megabyte aan webhostingruimte een groot probleem is.

Niettemin zitten er in het magazine een aantal aardige artikelen, over bijvoorbeeld: Medication reviewing (waar ik eerder over blogde), zorgrobots, E-health en seksuele problemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: